vineri, 13 noiembrie 2015

Moara de tocat paie

Termice - Electrice - Sanitare Electrice. Aparat tocat cartofii pai INOX Feliator cartofi . Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. IPEEATI-MASINA DE TOCAT COCENI SI FAN MTC 01.


Anunțuri de Tocătoare paie care corespund căutării dumneavoastră: Tocătoare paie noi și second hand de vânzare. Moara pentru tocat coceni si fan MTC 0 cu motor electric, 2.

Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Mori pe site. Vînd abonare la anunț Toate modelele in stoc! Masina de tocat paie si fan, cu motor electric. Moara electrica de macinat Lucerna, Paie , Furaje porumb, grâu, orz, ,coceni. Moara macinat cereale furaje stiuleti, coceni, lucerna, paie 2. Moara cu separator de pietre proiectată să macine paie.


Tocătoarele de baloți TR6toacă mărunt baloții de paie , lucernă, fân, coceni de porumb, alte vegetale. Sunt folosite pentru pregătirea hranei animalelor sau . Asortiment bogat de tocatoare de furaje in Moldova la preturi ieftine.

Cumparati granulatoare de furaje, moara de cereale la oferte unice cu livrare rapida in toata. Vand moara tocat ( PAIE , FAN. COCIENI. ETC) cu ciocanele. Moara este actionata de un motor de masina (Lada), este pusa pe o platforma cu roti si se poate . Comparati preturile magazinelor online la Tocatoare de gradina gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin . UȘOR DE OPERAT Pune paie in tocator.


Moara de tocat cereale, pentru uz casnic. Tocator de gradina magazine, preturi, oferte. Maşină de tocat fibroase TF 15.


Caracteristici constructive: Variante de antrenare, motor . Putere motor de antrenare: 2. Toaca atat lucerna cat si paie , fan etc. Moara tăietoare SM 1este o moară cu un preț economic, destinata. Moara universala FC-3poate fi folosita pentru maruntirea diverselor. Exista vreun dispozitiv la 220v pt tocat cocenii de porumb.


Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru tocator paie. Uscatoarele = de peleti se folosesc pentru a usca materialul tocat , dar care trebuie sa aiba o umiditate de. Moară cu ciocane Skorpion 5este o maşină destinată pentru mărunţirea materialului obţinut prin tocarea deşeurilor de lemn, paie , fân, hârtie, cereale, obţinând particule fine.


Apăsaţi pentru paie , granulator.

Disc original pentru taiat dovlecel, legume si fructe in forma julienne, pentru masina Gasztrometal. Moară ciocanele pentru tocat cereale paie rumegus etc. Moara are ciocanele, echipată cu motor de 5kw, ventilator pentru transportarea tocaturi in buncar.


MAŞINA DE BRICHETAT CU PISTON CU EXCENTRIC BT-60. Materia primă procesată este biomasa de rumeguş, rapiţă sau paie. Materialul tocat este eliminat printr-o sită poziţionată sub camera de tocare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare