vineri, 18 septembrie 2015

Compresor aer ford focus

Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in. Ai oferte, reduceri si livrare gratuita din stoc, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare.


Culoare: albastru Aer conditionat Geamuri. Volan: pe dreapta Kilometraj: 62. Cine imi poate spune de ce face asa ? Am rămas fără aer condiționat pe mașină. THERMOTEC Bobina, ambreiaj magnetic compresor.


De vină pare să fie compresorul de aer condiționat care nu. Am observat o scurgere (ulei de culoare verzuie) la o garnitura de la compresorul de aer conditionat. Pana ajung la un service, se poate . Dezmembrari cu factura si garantie. Comanda online compresor aer conditionat de FORD FOCUS III limuzina si primesti factura si garantie.


Ridicare din locatii la nivel national sau livrare prin curier . Vand piese din dezmembrari auto compresor ac ford focus c-max 1. Probleme aer conditionat auto Revin asupra acestui subiect. Pachet schimb ulei FORD Focus II, 1. Analiza defecţiunilor unui compresor şi aspectele de care trebuie ţinut cont în identificarea corectă a defecţiunilor. Instalatia de aer conditionat a masinii este foarte importanta pentru confortul. Find genuine spare Ambreiaj compresor aer condi ionat for CHEVROLET Aveo T2on the On-Line shop of car parts and accessories.


De asemenea, trebuie sa corelam viteza ventilatorului de aer cu temperatura. Daca compresorul a pornit, dar nu face frig, trebuie verificata instalatia, . Modul de funcționare și componentele sistemului de aer condiționat (AC) utilizat pe automobile. Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Piese Originale cu Garantie.


Grila centrala bara fata Deflector aer stanga Deflector aer dreapta Deflector Suport . Ford Focus Stop stanga haion. Un autoturism a cărui instalație de aer condiționat a pierdut o parte din. Match your car to your style with seat covers, floor mats, and more from Pep Boys.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare