vineri, 14 august 2015

Freza pamant oradea

Motor acme , freza pt pământ , lama moto italiene. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. ANUNTURI AGRO SI INDUSTRIE - freza agricola.


SC WIRAX vinde Freze de pamant de , metri noi. Mai multe relatii numarul de telefon. Vand freza pamant cu latime de lucru 1cu schimbator de turatie in . Oradea , Bihor Acum zile 1. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Foreze pamant. Preturi pentru Foreze pamant de la 58.


Efectuez gauri in pamant cu motoforeza cu burghiu de 100mm, 150mm,. Motoburghiu Makita BBA 5- foreza pentru gauri in pamant. Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Agro. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Gauri pentru stalpi sau pomi mai rapid si mai eficient.


Va ofera o gama larga atat de utilaje agricole noi cat si de utilaje agricole second-hand cu care sa va modernizati . RON Inchiriez foreza pentru un singur operator. Beneficiaza de un motor puternic Stihl 4-MIX, cu emisii poluante reduse. Este ideala pentru activitati ce.


Domnu Ovidiu,ma intreb daca aceasta foreza poate face fata la solul din acest an ? Oferte PINIOANE FREZA ORADEA ORADEA - Vanzari, Cumparari, Servicii PINIOANE FREZA ORADEA - catalog online si anunturi. Motocultor Ruris TL-52A benzina, 4. Freza pt tractor mic m,. Grape cu discuri independente.


Incalzitor vertical HEINNER SITG0portabil, . Are după el o coasă, o freză de pământ și o mașinărie care face gropi. Utilajele sunt noi, cu garantie, manual de utilizare si carte tehnica. Acum ore - Turism la pământ în Munţii Banatului.


A avea grija de o bucata de pamant , fie ca e vorba de curte cu o gradina, fie ca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare