miercuri, 24 iunie 2015

Disc debitare

Disc debitare metal, Red Square, 1x 22. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Accesorii pentru taiere, degrosare si . Avem peste produse in categoria Discuri taiere, debitare cu preturi de la 2. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Disc flex 125mm 230mm taiere debitare fier metal TRANSPORT GRATUIT!


Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.

Comparati preturile magazinelor online la Discuri de taiere PROLINE gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel . Disc abraziv de taiere profesional Klingspor A60TZ Special pentru Inox, Metale neferoase (bronz, alama) si Otel. Debiteaza rapid si fara bavuri. Seda Invest este producator de abrazive sub brand-ul numit Red Square. Fabrica se afla in Cluj, orasul avand o puternica istorie in productia de abrazive. Disc extra subţire, ideal pentru prelucrarea materialelor neferoase, precum aluminiu, cupru, fontă.


Structura moale a discului previne încărcarea. Discuri flex pentru debitare (panza de flex) se foloseste la taierea diverselor tipuri de materiale. Discuri de debitare si polizare pentru polizoare unghiulare si masini fixe, unic importator al marcii SHARK ( BlueShark).

Dimensiuni principale 115x1x22 . Nu sunt produse de prezentat in aceasta categorie. Klingspor România are plăcerea sa vă prezinte noul disc de debitare. Stift Lux Design va pune la dispozitie oferte avantajoase de Discuri abrazive. Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 1. DISC PENTRU OTEL TAIERE LA RECE 305X25.


Fe, S, Cl (≤ ) conform normelor de siguranță . Disc Cubitron premium de tăiere, cu diametrul de 115mm. Disc taiere metal pentru aparat debitat metal CM355. Descopera optiunile de livrare sau ridicare. DISC DEBITARE LEMN CU ORIFICIU 22. Diametru orificiu de prindere: 22.


Discuri pentru taiere metal de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. TOROFLEX este cunoscut pentru performanta, siguranta si. Canitate minia: Set = buc.


Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. Potrivit pentru taierea materialelor laminate, cum ar fi placile de circuite si pentru taierea lemnului si a materialelor plastice. Cu un continut ridicat de tungsten, .

Atenție: Ultimele articole . Venus DSH va pune la dispozitie o gama variata de Discuri de taiat pentru metal. Elemente din fier forjat pentru executie porti si garduri fier forjat dar si balustrade fier forjat. Magazin fier forjat este distribuitor elemente fier forjat Bacau, Neamt, . Produsul este disponibil in limita stocului.


Afla detalii despre disponibilitate si pret contactand magazinul tau . Discul Klingspor A 6R Supra este recomandat a fi folosit in activitati de debitare a inoxului si otelului. Acesta este caracterizat de formare minima de bavura, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare