vineri, 22 mai 2015

Pendular dedeman

Eu mia-am facut una din presa de balotat paie. De ce o afacere cu o fabricuta de peleti este atractiva? Deoarece peletii din lemn au o putere calorica mare si sunt o alternativa ieftina la . Abia dupa aceea s-au facut modificari si s-a introdus aceasta noua sectiune in . Linie fabricare peleti din paie , presa peleti , tocator baloti paie , Kenobi srl.


Masina de facut peleti cu motor Diesel si tocator. Masina functioneaza cu paie , rumegus, rumegus de. Vizualizare profil companie: InfoTrans Expert SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: masina de facut peleti pe paie si . Adica peleti de dimensiunea unor mucuri de tigara, din balegar si paie. A dat 6de euro pe utilaj, iar gunoiul il ia din ferma de chinchila pe . Capacitate de productie intre si 140. Utilaje: transportor baloti de paie , tocator.


Presa De Facut Peleti Din Paie. Linii productie peleti din rumegus, deseuri de lemn sau paie dar si din lucerna cu productivitatea cuprinsa intre. Tocator baloti paie cu rampa de incarcare. Linie peletizare paie , prese peleti paie.


Pretul unei astfel de linie de fabricatie a peletilor porneste de la aproape 20.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare