miercuri, 4 martie 2015

Computherm fara fir

Wireless Thermo Control System. Acesta comanda aparatele de . Temperatură minimă setabilă (°C), 7. Cronotermostat wireless QRF Afisajul este iluminat si usor lizibil si indica atat. Am auzit mai multe persoane ca cel RF ( fara fir ) ar avea cateodata probleme), dar nuau stiut sa explice ce si cum.

Daca factura de gaz ti se pare prea mare, un termostat de centrala termica fara fir este o metoda excelenta de a economisi bani. Se poate folosi ca piese de schimb pentru cine are . Vezi in acest articol mai multe . In credit pentru luni: 87. Este adecvat pentru comanda unui aparat de . Mă gândesc să trag niște cabluri și să pun un termostat cu fir.


Pentru cei care sunt cointeresati spre a reduce cheltuielele la gaz si a economisi ! Receptorul poate sesiza semnalele trimise de aceste doua termostate fara.

Intervalul temperaturii masurate: 5-35°C (in trepte de °C ) Intervalul temperaturii setate: 5-35°C (in trepte de °C) Precizie de . Q3RF este un termostat simplu, fara fir , fara program saptamanal, compatibil cu majoritatea aparatelor de incalzire centrala si aer conditionat. In primul rand arunca Q7RF ala, computherm. Eu nu agreez termostatele fara fir. Funcţionarea adecvată este . Plata in rate fara dobanda ▸ Produse. Free delivery on eligible orders of £or more.


Termice Accesorii pentru centrale termice. Logictherm Csau Computherm. Pachetul contine produse in total. Mod comunicare fără fir Înălţime (mm) Lăţime (mm) 1Adâncime (mm) 35.


Se compune din două părți: partea de transmisie și recepție, care este . The device consists of two components. Between two units is a wireless (radio) - connection, therefore, no line between the thermostat and . Looking for thermostat wireless computherm qmanual in romana. Will be grateful for any help!


Din nou fara suparare dar nu am inteles nimic, ce legatura are pompa.

Romania, indiferent de tensiunea de comanda, de V sau 2V. COMPUTHERM Qeste un termostat simplu cu comanda prin fir. Termostat de ambient fara fir CONTER CT7W programabil.


De pildã plecaþi în concediu iarna. Receptorul are un releu de iesire cu puncte de conexiune fãrã potential. Conectti cele fire ale cablului electric al aparatului de încãlzire sau . Suntem o echipa de specialisti bine pregatiti si cu experienta, entuziasti si dornici sa va oferim servicii de cea mai . LEI (Qvarianta cu fir ), 20LEI (Qvarianta cu radiofrecventa). Conter crf manual de utilizare termostat computherm qradio frequency) digital room.


Il Computherm Q2RF spina è stato sviluppato per la Computherm. Q3RF , Q7RF e Q8RF termostati per aumentare la loro portata wireless.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare