joi, 22 ianuarie 2015

Aparat de masurat compresia la motor

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Masurarea compresiei la motor , cu pistolul de umflat roti, si o teava de adaptare la filetul bujiei. Trusa completa de masurare a presiunii in cilindri pentru vehicule echipate cu motoare diesel. As vrea sa stiu mai multe detalii despre masurarea compresiei pe cilindru.


TESTER COMPRESIE MOTOR DIESEL. Doresc sa imi achizitionez inca un motor , e vorba de DR 3si inainte de asta, as dori sa ii. Compresmetru motor Diesel Compresmetru benzina. Testere si aparate de masura.


In primul rand nu-ti trebe aparate , ci ochi si ureche. Gama de masurare 0-bar - Rezolutie: 0. Memorarea valorii maxime de. Esti interesat de acest produs? Testul de compresie necesita aparatura speciala.


Cand performanta motorului este scazuta sau apar intreruperi ale aprinderii care nu pot fi . In cele mai multe cazuri, pentru achizitionarea unui automobil second-han este recomandat sa recurgem la testarea compresiei motorului. Buton de apasare pentru a elibera valva. Adaptor pentru injector M12x1.


Cum de a verifica compresia motorului și care are nevoie. Aflați mai multe despre toate caracteristicile acestei proceduri. Motorul rece se urmeaza pasii de mai sus si se citeste compresia. Evident, iti mai trebuie si un aparat special pentru testul asta, care iti va . Motorul diesel este un motor cu ardere internă în care combustibilul se. Vreau sa merg la un service sa-mi verific compresia in cilindri.


Daca motorul tau nou a avut bar , ori era aparatul defect, ori ai planat foarte. Compresia motorului pe benzina sub bari inseamna o uzura a motorului. Aparat de incalzit prin inductie 1. Trusa compresmetru pentru masurarea compresiei in camera de ardere la motoarele diesel si benzina. Apasa pe start, masina porneste si imediat turatia scade si motorul.


Conditii de masurare a compresiei la diagnosticarea motoarelor: - se aduce . Verifica compresia motorului. Dispozitivul este proiectat pentru uz profesional pe autovehicule. Utilizate pentru diagnosticul de motor diesel în autoturisme si mărcile comerciale. Oferte produse si servicii: masurare compresie motor. Revitalizarea este procedeul optim de a face rodajul unui motor sau.


Compresia in cilindri va creste din cauza redobandirii formei geometrice a. In timpul inspectiei ITP, s-a masurat o valoare mare a valorilor noxelor in gazele de esapament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare